onsdag 25 februari 2015

377 dagar sen sist - men nu är jag tillbaka!


377 dagar sen sist!

Jag vet... huva.. va länge det är sen sist. Och vad har då hänt sen sist?
Ganska mycket, mest på det privata planet. Jag fick under våren förra året reda på att jag hade grava
cellförändringar i livmodern och gick länge länge och väntade på att få ta nya prover som sen ledde till väntan på operation. Och för att göra historien kort så opererade jag bort dessa cellförändringar i oktober 2014 och kommer snart gå på min första återkontroll.
 
Under sommaren/hösten började jag och en kollega fundera om vi inte på sidan om våra ordinarie jobb skulle starta ett projekt. Linda, min kollega och älskade vän, hittade en länk till Fjällräven Classic , en 110 km lång vandring som lät superhäftig. Men att bara gå den skulle, förutom att kostar en del med utrustning, resa m.m. ,inte ge så mycket till fler än oss. Det var här tanken med projekt, insamling till välgörande ändamål började ta fart. 
 
Båda vi är som ett par yrhönor som kör tills nån annan säger stopp, så kan man inte göra, ni måste tänka om. Vi har också den gemensamma nämnaren att vi, på olika sätt, är drabbade av sjukdomen cancer, privat och inom den närmsta familjen. Vi kände helt enkelt att detta skulle bli vårt första tema. Vi har kört igång ordentligt och på bred front, det är mycket vi skatänka på och vi lär oss hela tiden saker vilket gör det väldigt spännande och roligt.
 
Vi har satt ett mål på 500 000 insamlade kronor till cancerfonden,
gå gärna in här och hjälp oss nå målet!

 

- Vi vandrar för -
Vi har fått otrolig respons från företag som valt att gå in som sponsor till oss och vår insamling. Som sagt var gör vi detta ideellt och med en budget på 0:- allt för att det ska vara enkel bokföring :) Bilden ovan är vår banner som Bästa Malin och Nicklas på Stavbom de Wall har hjälpt oss med. Dessa två stjärnor ska ni anlita är ni vill ha allt som har med marknadsföring att göra.
För att följa med i vad som händer i projektet klicka på länken - Vi vandrar för -, stöd gärna vår insamling och rekommendera oss gärna till kompisar, ditt företag - ja alla!
Alla kan vi göra något och tillsammans kan vi göra mycket!
 
Vi ses!
... och inte om 377 dagar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar